Serviciile secrete suedeze au ajuns la o concluzie uimitoare pe baza informaţiilor primite chiar din interiorul serviciului rusesc de spionaj FSB (fost KGB) Aşa o fi?

rusia copyCriza europeană a emigranţilor este creată intenţionat, la un moment bine ales, care se va atinge apogeul acum, la venirea iernii, Scopul principal este de a destabiliza sistemului european de coeziune. Adică, este de fapt, un element al unui război neconvenţional, asimetric, la care nu i se poate da un răspuns de acelaşi tip.
Această acţiune este finanţată din bugetul FSB, fiind prevăzută suma de circa 20-25 miliarde euro. Ea se desfăşoară simultan pe patru paliere:
1. Colportarea de zvonuri în zona de extracţie a ”emigranţilor”, prin care populaţia ajunge să creadă că, în Europa, în speţă în Germania şi Marea Britanie (ţările tintă ale celor care se îndreaptă spre Europa), s-au creat instituţii speciale de ajutorare a cetăţenilor din zonele de conflict şi că sunt aşteptaţi acolo, invocându-se motivul că nu ar exista forţa de muncă suficientă.
2. Finanţarea de celule de intervenţie, care creează canalele de deplasare şi finanţare a acţiunii. Ele (“canalele”) au organizat o reţea de intermediari, călăuze, cărăuşi şi şefi de echipă care identifică, conving şi oferă sprijin financiar persoanelor ce reprezintă potenţialii ”clienţi” pentru aceste valuri de invadatori. Aceştia achita un mic avans, diferenţa este acoperită de „binefăcătorii”, care le oferă împrumuturi fără dobânda, rambursarea urmând să se facă după sosirea în ţara ţinta, din fondurile pe care se spune că le-ar primi fiecare emigrant, în Germania şi Marea Britanie, de la statele respective. Să se observe că cele două state sunt cele mai puternice forţe militare din NATO – Europa şi că lovitura este foarte bine ţintită.
3. Crearea de tulburări în ţările ţinta, în două etape:
a) un grup de acţiune umanitar în sprijinul emigranţilor, pentru a facilita atingerea obiectivului de pătrundere, în teritoriul ţinta a maselor de manevră deja îndoctrinate şi care au motivaţia financiară (plătirea datoriei), de a ajunge acolo;
b) grupuri de extremă dreaptă şi de extremă stângă – ce vor veni ulterior, în conflict între ele şi care vor interveni la un anumit semnal, treptat, până la declanşarea unor crize ce trebuie să ducă la revolte masive, cel mai probabil la iarnă (moment în care ruşii vor întrerupe furnizarea de gaze către Germania şi alte ţări), având drept ţintă grupurile de emigranţi, pe de o parte şi stabilitatea guvernamentală pe de altă parte;
c) acest lucru are drept scop principal slăbirea coeziunii europene şi încetarea ajutoarelor pentru ţările din fosta zona de ocupaţie şi influenţă a Rusiei, cu recuperarea pe căi diplomatice şi, separat, prin mijloace specifice serviciilor de spionaj a influenţei în fostul imperiu rusesc.
4. Iniţiative diplomatice de suprafaţă, menite a face din Rusia un pion central în aşa-zisa lupta antiteroristă, cu scopul de a slăbi presiunea pe care Rusia o are la toate nivelele şi de a permite Rusiei să îşi consolideze poziţia în flancul din Orientul Mijlociu, al dispozitivului NATO;
În paralel, se desfăşoară obişnuită intoxicare prin mass-media, e-mail-uri şi campanii de postări pe reţelele de socializare, în paginile diferitelor publicaţii electronice, în presa scrisă (prin ziarişti plătiţi) etc., indicându-se ţinte false, tradiţionale: USA, Israel, evreimea mondială, capitalismul ca sistem, NATO ca entitate militară, colonialismul, ideologia fascistă sau nazistă etc, adică toţi factorii istorici care au fost inamicii Rusiei de-a lungul istoriei.
Cu alte cuvinte, valurile de emigranţi nu sunt decât un” tsunami” uman îndreptat, în mod cinic, împotriva NATO ca inamic creat de ideologia etatistă a lui Putin şi împotriva economiei europene, ca răspuns la sancţiunile economice. Iar SUA şi Israel vor fi folosite ca ţapi ispăşitori, pentru a aduce Rusiei un aparent avantaj strategico-politic.

Analiza de mai sus a fost publicată în documentele diplomatice ale Suediei, în cadrul analizelor lunare de informare. Ele au fost obţinute prin intermediul unor agenţi de analiza din China.

Sursa

2 gânduri despre „Serviciile secrete suedeze au ajuns la o concluzie uimitoare pe baza informaţiilor primite chiar din interiorul serviciului rusesc de spionaj FSB (fost KGB) Aşa o fi?

 1. Chiar ma umfla rasul ce pot sa debiteze unii?

  Si pe mine m-a finantat FSB sa fug din Romania, din conditii cu mult mai blande decat sirienii astia. Cred ca cred ca FSB au finantat si deschiderea granitelor Europei, exodul capsunarilor, intrarea tiganilor in NATO si UE, etc. Cred ca FSB finanteaza si guvernul Canadei si USA sa primeasca refugiati cu regim de ajutor special. Cred, Cred, Cred….
  Mai cum se gandesc rusii astia la toate ??! Sau crezi ca refugiatii sunt primiti din vreun fel de mila sau dragoste ?

  Asa articol se adreseaza boborul tinut in mediocritate intelectuala, invatat sa nu gandeasca. La vreme de nevoie scoti o soparla si toti vor sti unde sa arate cu degetul. La vreme de nevoie vor sti si cu cine sa voteze. La vreme de nevoie isi vor instala cu maxim succes guvernul de care vor avea nevoie pentru ca boborul nu va fi capabil sa dibuiasca maniPularea …

  Ca rusii profita de situatie, asta asa-i. Ar trebui sa fie idioti sa nu vada cat de handicapati sunt europenii si sa traga profitul maxim, dar ca ei sunt la originea problemei … sa fim seriosi….
  De fapt, europeanul s-a suit sus in mar, si-a taiat craca de sub picioare, a cazut cu tot cu craca iar rusul vine si culege merele.

  Uita-te putin la istoria locului ca nu-i veche, e chiar contemporana. Trebuie doar sa nu inchizi ochii.

  Dupa al doilea razboi mondial, americanii si englezii le-au facut tara evreilor. Si nu le-au facut-o macar cu un minim de jena. Nu, Acolo a fost macel in toata regula. Genocid cum nu-ti inchipui. Aia s-au dus acolo si au ras pur si simplu sate intregi de arabi si au nivelat cu buldozerul. Pe Hitler si-ai lui i-a urmarit la infinit, dar pe aia de-acolo nu-i stie nimeni……. finantati de SUA. A existat o rezolutie ONU impotriva statului Israel de vreo 60 de ani. Cine a dat 2 bani pe ea? SUA baga si la ora actuala in jur de 2 miliarde de dolari in statul Israel, ca altfel colapseaza in no time. Circula si un banc printre ovrei ca nu le pasa de seceta atata timp cat ploua bine in California.
  Cate din toate astea le poti citi in mass media? Nica!

  Te-ai interbat vreodata de ce ii urasc arabii asa de tare pe americani? Ca doar sunt pe partea cealalta a globului, nu au atingere. Cine-si pune intrebarea asta? Omul nou si mediocru – incapabil sa-si puna intrebari. Ia totul pe nemestecate. Ok, teroristi, BinLaden, dar de ce ? care-i motivul ? Acum ei zic jihadul dar atunci inca nu pomeneau de asta. Cata ura, ce motivatie te poate face sa mergi pe cealalta parte a globului si sa darami niste cladiri cu oameni? Sunt atatia altii mai aproape pe care poti sa-i talharesti, daca asta vrei.

  Zona aia e foarte fierbinte si temperatura aia e mentinuta in mod fortat exact pentru ca e sursa de profit pentru unii. Si nu rusii sunt principalii beneficiari. Ei doar s-au uitat cu invidie ani la rand, oare cum ar putea trage si ei niste foloase. Iar acum simt ca a venit timpul lor.

  Si americanii nu finanteaza dejaba, numa ca treaba e dezechilibrata. De finantat, finanteaza guvernul, adica tot boborul, iar foloasele le trag corporatiile care profita de pe urma a tot ceea ce este acolo, resurse naturale, resurse umane si chiar conflict,… da, conflictul onora este sursa mare de profit pentru altii. Dar nu pentru boborul american.

  E intamplator ca un bobor asa „educat” voteaza de o buna bucata de vreme doar idioti? E intamplator ca numai astia ajung sa candideze ? Si culmea, presedintele SUA e mai mult sau mai putin, de fapt, presedintele unei bune parti a globului, mult mai mult decat doar teritoriul lor.

  Chiar si acum, daca ar vrea Europa, crezi ca nu ar putea sa scape de musulmani? Asta ar fi chiar simplu. Pot scoate maine religia si orice practica musulmana in afara legii, darama moscheile si baga armata pe strazi si intr-un an ii curata. Ca astia daca n-au unde se ruga ori renunta la religia lor ori pleaca. Astia nu sunt ca noi, ca merge si asa, ma rog eu in gand si ma mantuiesc. Astia nu sunt caldicei. Nu, astia vor se te rogi si tu ca ei.

  Dar europanii nu vor. Si aici decizia nu poate fi a rusilor, orice ar spune suedezii.

  Au nevoie de forta ne munca, asta asa-i. Dar nu europenii sau americanii ci corporatiile !!! Tot sistemul asta care iti ofera un JOB, dar nu te lasa de fapt sa traiesti (nu ma refer la distractii). Asa este. Si noi din acelasi motiv am ajuns emigranti. Sistemul asta se bazeaza pe crestere economica – cumva ca si Caritas, daca va amintiti. Si nu-i facut in beneficiul omului in general ci doar in beneficiul catorva. Cand caritasul asta a ajuns la un capat de drum, au dat drumul la imigranti, poate mai merge putin caruta. Adica inca putina crestere economica. Viseaza ei…. Aici e interesul. Ca au facut rahatul prastie, asta era de asteptat. Dar ei nu stiau. Acum trebe sa gaseasca si vinovatul de serviciu.

  Da stii ce ? Ii doare pe rusi fix in fundul paharului de vodca ce parere au europenii despre ei.

  Si unii si altii isi vad de ale lor. Iar noi nu vom avea nici un avantaj indiferent cu cine tinem, indiferent cine va castiga. Pentru noi latul se strange, castiga rusul sau castiga europeanul. Noi vom mai putea respira putin cat timp se tin in sah unii pe altii. Cand va castiga una din parti, atunci vor veni ani grei. Mai grei decat teroarea jihadului.

  Zambeste acum, maine va fi mai rau 

  Apreciat de 1 persoană

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s