Partea a doua: Otrăviţi femeile, ascundeţi fântânile! Sau invers. Vin hoardele!

CutitPoliţiştii de frontieră din sectorul Lunga a găsit la prima percheziţie, optsprezece cuţite de diferite dimensiuni, asupra emigranţilor care au intrat ieri ilegal în ţară. În perimetrul unde au fost arestaţi, au fost găsite aruncate două arme albe (cuţite, n. n.) militare şi alte obiecte. (Ştire pe surse – Poliţia de frontieră)

Am primit azi noapte un comment la articolul pe care l-aţi citit ieri. Iniţial, după ce l-am citit superficial, vroiam să-i răspund expeditorului la maniera „bă, nu-mi merge Google translate, las-o dracu’ aşa”. L-am citit însă a doua oară şi mi-am dat seama că omul, cred că sirian de origine, avea şi el un pic de dreptate. Ip-ul şi mailul erau într-adevăr din Franţa. Avea dreptate doar la un colţ, nu mai mult. Iată postul pe care il citez, asa cum apare şi in commenturile articolului:

din franta on 17/01/2016 la 02:58 said: sa stii ca si european de west nu au problem cu romanii cat timp ele raman in tara lor. faceti pe ofticat de refugiat, dar ati cam uitat ca romanii au invadat europa inainte de syrian, si au adus cu el mentalitate salbatic, lipsa lor de educatia si de respect, si sa nu uitam de tendinta la schmekerie furt escrocerie. de fapt nu trece o zi in west fara sa apar in ziar probleme cu romanii. Si nu va obosit sa bagati la inaintare tigan, ca totii stim bine ca nu doar tigan fac problem.

Dacă ne gândim bine, cel ce a trimis commentul are şi el asa cum am spus, într-un fel, dreptatea lui. După ’89 aproape patru milioane de romani au plecat din ţară, pentru o viaţă mai bună, pentru nişte bani care să le asigure lor şi copiilor lor un trai decent. Romanul nu ştia ce înseamnă trai decent, pentru foarte mulţi dintre români, un apartament de trei camere şi o Dacie, era “realizarea” personală maximă. “Are Casă, are şi Maşină, are Servici, a făcut Armata, e băiat aranjat” devenise ceva definitoriu pentru individul dinainte de decembrie ’89. După ’89 a început exodul romanilor spre occident. Au plecat oameni normali, care au muncit şi muncesc în continuare, dar şi javre care au făcut o grămada de belele. Sigur că ziarele au scris, generalizând “romanii un jefuit, romanii au ucis” s.a.m.d. Dar în rapoartele poliţiilor din toată lumea, nu romanii sunt pe primul loc, alţii deţin front page-ul ştirilor de la ora 5. Arabii, albanezii şi în general indivizi ce nu se ocupau cu altceva nici în ţara lor. Răufăcători exista oriunde în lume, nemernicia n-are graniţe.

Dar românii, indiferent unde s-au dus, în orice ţară au poposit, n-au construit biserici, n-au cerut ca limba oficială a ţării respective să fie romana, s-au adaptat rapid, au învăţat limba şi şi-au văzut fiecare de treaba lui, indiferent dacă era de bine sau de rău. Am văzut romani care după doi-trei ani vorbeau perfect limba ţării în care trăiau, cu accent chiar, spre deosebire de străinii care sunt în românia de zeci de ani şi care vorbesc stricat româneşte. Dar asta e o altă discuţie.
Romanii n-au cerut niciodată nimănui să interzică o sărbătoare. Musulmanii au cerut. Oktoberfestul cade într-o bucată de ramadan. Au făcut scandal să se interzică, n-aveau niciun drept să facă asta dar au făcut-o. De ce? Pentru că Allah… nu era de acord cu ţâţele pe jumatate goale ale nemţoaicelor! Romanii pleacă în occident, muncesc şi-şi fac o casă la ei în ţară, urmând ca la un moment dat să se întoarcă. Musulmanii vor să rămână în ţara în care au ajuns şi la un moment dat să fie mai mulţi ca localnicii. Romanii nu. Musulmanii aduc cu ei fundamentalismul şi pedeapsa (citeşte crimă) creştinilor pentru că nu se închina lui Allah. Pe romani îi doare-n cur de religie, indiferent de sectă. Pentru romani, biserica din occident este un fel de club în care se mai întâlnesc din când în când ca să-şi planifice grătarul şi şpriţul. Romanii nu se roagă în mijlocul străzii cu curu-n sus, “că a venit ora de rugăciune”, ei îşi fac trei cruci rapide şi basta. N-am auzit că un român ar fi participat la crimele Al Quaida sau ISIS. N-am văzut că un roman ia gâtul unui musulman pentru că e musulman. Şi încă ceva, foarte important, n-am văzut prea mulţi romani emigrând în ţările musulmane, dar am întâlnit o grămadă de musulmani în România. Care mai vor acum şi Moscheea Neamului. Unde dracu’ îşi fac romanii în lumea arabă Catedrala Neamului?

MascatDeci, dacă vreţi voi musulmanii să plecaţi în occident, n-aveţi decât, Merkel e mare şi bună. Ca Allah. Mergem şi noi. Dacă vrei să-i musulmanizaţi pe nemţi, n-aveţi decât. Dacă vrei să-I faceţi pe francezi să se închine la Allah, e problema lor. Dar la noi NU! Noi avem o mare problemă, ne-am închinat câteva sute de ani Înaltei Porţi, ne-au supt aia sângele şi toate bogăţiile, de au ajuns mari pe spinarea noastră. Ajunge, gata. Mergeţi la Merkel, la Obama şi de ce nu la Putin? Ce, acolo e naşpa? La noi dacă ajungeţi cam daţi de dracu. Şi dracu nostru e negru rău…

Aştept comentariile voastre. Spuneţi-vă părerea, nu doare. Le voi publica pe toate, fără excepţie, indiferent de natura lor.

 

Fotografii de pe AK47

11 gânduri despre „Partea a doua: Otrăviţi femeile, ascundeţi fântânile! Sau invers. Vin hoardele!

  1. Eu sper sa fie vorba doar de bani ! In acest moment Germania cheltuie 50 miliarde euro/an pt repatrieri. Cum la ei e mai greu sa furi din banii statului cred ca si-au aranjat si ei ceva cu banii astia . Or sa-i trimita acasa . Daca nu …nemtii nu vor rezista mult . Dau drumu la cuptoare. La noi e oricum plin de arabi . Multi bogati . Au locurile lor de taina. Eu stiu unul . Ma uit la ei zilnic . Serviciile Nu …

    Apreciază

  2. Sa aducem „forta de munca” din Desertistan. Toti sunt foarte educati. Dupa cum spunea Ogre Merkel sunt numai „specialiști IT si ingineri”. Economia Germaniei are nevoie de ei. Sandniggerii ne uimesc cu realizarile lor!

    Sunt atat de buni, incat pe langa faptul ca trebuie respectati, trebuie sa ne supunem si sa ne adaptam „civilizatiei” lor. Doar noi suntem aia inapoiati si salbatici. Ei „specialistii si inginerii” vin sa ne scoata civilizatia din rahat sa sa o faca la fel de „înfloritoare” ca a lor.
    http://www.liveleak.com/view?i=298_1452989629

    Daca nu vrem de bunavoie, ne „civilizeaza” ei cu forta. Deja au inceput!

    In alta ordine de idei…
    – Europe’s Betrayal of Women

    – Come join PEGIDA in Birmingham

    Apreciat de 2 persoane

  3. Mare adevar in acest articol,unde gasiti imigranti in general crestini in lumea musulmana?eu sunt impotriva religiei musulmane si nu pentru ca nu imartasesc aceeasi religie cu ei insa pentru ca odata ce esti impotriva lor esti decapitat,asa ca ramiba ei in legea lor si in tarile los sau cum ati spus sa mearga la Putin sau la Merkel!

    Apreciază

  4. – Hungary: Two police officers injured at Kiskunhalas refugee reception centre

    – Thousands of German Patriots chant in Munich in Response to Migrant Rape mob: „Merkel Must Go!”

    – Anti-pedophilia bill quickly rejected in Pakistan; considered ‘anti-Islamic’
    http://www.bizpacreview.com/2016/01/15/anti-pedophilia-bill-rejected-in-pakistan-as-anti-islamic-294947?hvid=1Lr0zK

    – Banda di immigrati realizza rapine violente: aggressioni con le tenaglie
    http://www.ilgiornale.it/news/banda-immigrati-realizza-rapine-violente-aggressioni-tenagli-1213842.html

    – Austria Suspends Schengen, Imposes Border Control Amid Refugee Crisis
    http://sputniknews.com/europe/20160116/1033258254/austria-schengen-refugees-border-control.html

    Apreciat de 2 persoane

  5. Cand ajungi in culmea dementei, cauti noi metode prin care te asiguri ca iti distrugi propria tara si natie:
    – Sweden: State-funded Muslim “Sniper” Training
    http://newobserveronline.com/sweden-state-funded-muslim-sniper-training/

    – Germany: Nonwhite in One Generation
    http://newobserveronline.com/germany-nonwhites-majority-in-one-generation/

    – “None of Us Had to Flee:” Syrian Invader
    http://newobserveronline.com/none-of-us-had-to-flee-syrian-invader/

    – Ethnic Cleansing: White British Driven Out of Cities
    http://newobserveronline.com/ethnic-cleansing-white-british-driven-out-of-cities/

    – Insane Liberals Blame Whites for Ethnic Cleansing of Brits
    http://newobserveronline.com/insane-liberals-blame-whites-for-ethnic-cleansing-of-brits/

    – London Poverty Profile Reveals Nonwhite Disaster
    http://newobserveronline.com/london-poverty-profile-reveals-nonwhite-disaster/

    – Ethnic Cleansing in France: Now French History Is Being Rewritten to Suit the Invaders
    http://newobserveronline.com/ethnic-cleansing-in-france-now-french-history-is-being-rewritten-to-suit-the-invaders/

    – BRAINWASHING: English schools will teach kids that Africans were there first
    http://whitegenocideproject.com/brainwashing-english-schools-will-teach-kids-that-africans-were-there-first/

    Apreciat de 3 persoane

  6. Pingback: Partea a doua: Otrăviţi femeile, ascundeţi fântânile! Sau invers. Vin hoardele! | marianacristescu1

Ai ceva de spus?