7 gânduri despre „Comentarii…

  1. Uite ce fel de informatie a deranjat enorm si a fost urgenta nevoie ca trepadusi de genul Guran, Mandruta, Badita, Pitici Stupizi si altii ca ei s-au activat si au inceput sa arunce cu noroi in saiturile de „propoaganda ruseasca”.

    In plin scandal Colectiv, este desemnat Ciolos:
    – 16 noiembrie 2015 – BOMBA ZILEI. DACIAN CIOLOS, primul-ministru pregatit de Iohannis, este membru in „Friends of Europe” un important Think Tank (ONG) de la Bruxelles sustinut de GEORGE SOROS. Presedintele „Friends of Europe” este Étienne Davignon din Grupul Bilderberg
    http://bit.ly/21jpFmM

    – 19 ianuarie 2016 – Dacă mai aveați vreo îndoială acum aveți încă o dovadă: Ca să-și ascundă apartenența la organizația privată „Friends of Europe” poza lui Cioloș care îl indica ca „membru al organizației Friends of Europe” ” A DISPĂRUT de pe site-ul friendsofeurope.org
    http://bit.ly/1S2qFaF

    Stii ce e ciudat? Toti aia care o ard cu „propoaganda ruseasca” sunt jurnalisti, ong-isti si sug un covrig pe banii lui Soros. Aia acuzati ca ar lua bani de la rusi, sunt oameni simpli care nu au legarura cu presa sau ong-uri.

    Sa-ti mai dau un mic bonus despre mirificul Ciolos ca tot este mare maestru in agriculturi.

    – Remember: cum voia Dacian Cioloș să interzică olivierele în restaurante
    https://logec.ro/remember-cum-voia-dacian-ciolos-sa-interzica-olivierele-in-restaurante/

    O fi de bine ce zice Prima Ministrsa a Romaniei? Oare pe cine reprezinta?
    – PREMIERĂ: Soţia premierului nu este româncă
    http://www.capital.ro/premiera-sotia-premierului-nu-este-romanca.html

    – Vinurile romanesti sunt contrafacute
    http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1263349-vinurile-romanesti-sunt-contrafacute.htm

    – „Domnule Cioloș, pentru țăranii români mandatul dvs de comisar european a fost un eșec!”. Scrisoarea deschisă a unui irlandez care sare în apărarea oamenilor de la sate către prim-ministrul României
    http://bit.ly/1OE9VSL

    „Propaganda ruseasca” auzi! Astia nici nu isi dau seama cat de penibili sunt.

    Apreciază

  2. Îţi mulţumesc pentru informaţii @John Flower. Voi ţine cont de ele, pentru documentarea următorului articol/post pe blog, despre manipularea ruso-germano-americană. Până atunci, voi încerca să găsesc un răspuns (neoficial) la întrebarea “de ce nu primeşte America emigranţi acum”? Poveştile cu 9/11 sau atentatele de la Paris, nu stau în picioare, o fi altceva?

    Apreciază

    • Germania are o economie buna si excedent bugetar. SUA este falita si se prevede un nou colaps/criza anul acesta. „Refugiatii” costa, iar americanii nu isi permit sa-i aduca si sa-i integreze. In afara de acest lucru, ei importa masiv „colorati” din America Centrala si de Sud.
      Scopul este tot acelasi ca in Europa. In toata America de Nord, albii au devenit minoritari. Sunt sub 50%. Partea de sud si centrala a SUA este plina de „latinos”. In multe state limba oficiala este deja spaniola. Albii deja si-au pierdut masiv din drepturi fata de latini si negrii care au umplut tara de ghetouri si traiesc din ajutoare sociale. Aproape 100 mil de oameni primesc „food stamps” (cartele de mancare). Apropo, „Obamacare” pentru cine o fi fost facut?

      Apreciază

  3. @John Flower

    Este al doilea articol pe aceasta tema pe care Somerul Gratis cu Umor Rasuflat il scrie. De fapt o mare varza de „teme” prin care incerca sa demonstreze ca „manipulatorii” aia anti emigratie, EU, Guvern Ciolos/Soros, etc sunt complet idioti. Cea mai „sigura” metoda pentru el aste sa-i bage pe toti la gramada, pe aia cu religia, cu reptilienii, cu anunaki, cu chakre si energii, etc.
    In mod evident ca astia sunt idioti, dar ce are a face un idiot „crestin” care se roaga in patru labe la soarele de pe cer pe care il numeste „Dumnezeu” cu invazia, sau mai bine zis, cu colonizarea Europei cu musulmani. Sau cu faptul ca „alianta civica” si „opinia publica” este reprezentata IN TOTALITATE de oameni din ONG-uri care primesc sponsorizari de la George Soros si toti promoveaza intens „multiculturalismul si diversitatea” adica „cultural marxismul”? Sa mai vorbim despre faptul ca aproape toti membrii Guvernului Ciolos provin din astfel de ONG-uri sau au primit „sponsorizari” directe de la Soros?

    Uite aici cateva linkuri la articole care l-a activat pe Somerul Gratis, pe saituri „conspirationiste” cu propoaganda „platita de rusi” pentru a manipula idiotii:
    – RETEAUA LUI SOROS DIN ROMANIA S-A ACTIVAT DIN NOU. Peste 50 de ONG-uri din Romania cer impotriva Constitutiei Romaniei Articolul 3 (4) ca sa fie Relocate in Romania MULT MAI MULTE MII DE IMIGRANTI decat cei decisi pentru Romania pana acum.
    http://bit.ly/239T2sP

    – MAFIA ONG. Câte sute de mii de euro au mai încasat Alina Mungiu şi alţi agenţi Soros dintr-un Fond de 25.542.635 euro cu ţintă România. DOCUMENT
    http://bit.ly/1OrOAOk

    – Prestaţia Cristinei Guseth şi eliminarea ei pe Facebook demonstrează pe deplin nivelul cooperativei de papagali a lui Soros în România
    http://bit.ly/1Kma8rN

    Somerul Gratis mai are tupeul sa si spuna ca „aia sunt muritori de foame si sunt platiti de catre rusi”, cand el incepe sa arunce cu noroi in „conspirationisti” ca cica aia mint si manipuleaza iar el spune adevarul. Il poti linisti foarte usor, printr-un singur cuvant, ca pe popi: DEMONSTREAZA!
    Bineinteles ca nu va putea face acest lucru.

    In ultimul lui articol, la care ai pus si tu link, ai sa observi cat de prost maipulator este. Practic este un articol fara nici un subiect, in care amesteca o gramada de teme, doar, doar o reusi sa demenstreze ca aia cu siteurile lor „sunt platiti de rusi” sa faca propaganda, iar aia care le citesc, sunt niste idioti.

    In precedentul lui articol, a iceput cu niste tampiti religiosi pe Facebook, dupa care fara nici o legatura cu subiectul respectiv ajunge la:
    „De-aia s-a umplut Facebookul de idioți care dau share la propagandă și minciuni de pe site-uri dubioase. FIIND IDIOȚI EI NU POT SĂ SE UITE PE SURSĂ ȘI SĂ VADĂ SEMNELE LIPSEI DE CREDIBILITATE. Că printre știri cu conspirațiile lui Soros se ascund de-alea cu bioenergii, extratereștri daci și leacuri naturiste pentru strungăreață.”

    – În continuare ești înconjurat de idioți (și ce înseamnă asta pentru tine)
    http://www.piticigratis.com/2015/11/in-continuare-esti-inconjurat-de-idioti-si-ce-inseamna-asta-pentru-tine/

    Dar care e „sursa plina de credibilitate” despre care vorbeste el? Este un site obscur care a aparut o data cu tragedia de la Colectiv si instalarea Guvernului Ciolos. Idiotul ala intergalactic Florin Badita, alt muritor de foame abonat la banii lui Soros, ala care promova „No pants day”, face o lista cu „saituri conspirationiste” in care include in mod ilegal numele, CNP-ul si adresa porprietarilor domeniilor respective, lista ajunge la Moise Guran si Lucian Mandruta (alti sugatori la Soros), astia o popularizeaza, inclusiv la TV, dupa care in mod miraculos apare un site ce contine lista integrala. Voila! Uite „sursa credibila” unde trebuie sa verifici informatia!

    Muritorul de foame abonat la Soros:
    – Florin Bădiță, cel mai șomer om din lume
    http://www.piticigratis.com/2015/01/florin-badita-cel-mai-somer-om-din-lume/

    – Moise Guran face publică o LISTĂ a siteurilor „suspecte”, inclusiv DATELE PERSONALE ale unor persoane. Autorul listei e organizatorul Zilei fără pantaloni la Metrou și vrea să „se bată cu Biblia 6 ore”
    http://bit.ly/1Plr4jp

    – Lista in Google Docs
    (verifica si celelalte file/sheets din partea de jos adocumentului)
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TAzOI44pH5f7YGAB-p5vSrzJf5rWCEHQgm2C6tZqsH8/edit?pref=2&pli=1#gid=0

    – Unde trebuie sa verifici credibilitatea informatiilor:
    (aproape identic cu lista de mai sus)
    https://verificasursa.ro/

    Propagandistii astia reali nu sunt in stare sa se organizeze si sincronizeze si se dau singuri de gol. Toate argumentele lor sunt demne de un Gâgă si ne considera pe toti idioti. Trebuie sa fi disperat rau sa ataci aiurea niste oameni pe care nu ii cunosti si saiturile lor. Nu iti convine/place ce scriu aia acolo? Treci mai departe, ca internetul e mare. Daca esti om normal la cap, nu incepi sa te certi aiurea si sa insulti, ca e pierdere de timp, iar timpul este valoros.

    E internetul plin cu documente oficiale scanate care arata sponsorizarile primite de la Soros de catre membrii ONG-urilor din Guvernul Ciolos si din „alianta civica”, dar toti oamenii care le vad, in mod evident sunt idioti. Bineinteles ca el are dreptate si este foarte destept, desi nu pote arata/demonstra acest lucru, iar restul sunt prosti.
    Muritorul de foame este el, Somerul Gratis, ca daca nu ar fi asa, nu ar scrie astfel de articole cretinoide care sfideaza logica elementara si bunul simt.

    Apreciat de 1 persoană

Ai ceva de spus?