Un șeic idiot spune: “România este pământ islamic ce trebuie eliberat!”. Alt atentat în Turcia

Atentat TurciaUn sinucigaş şi-a detonat centura cu explozibil pe o stradă aglomerată din Istanbul. A luat după el patru nevinovaţi şi a băgat în spital peste douăzeci. De ce? Pentru că Allah e mare, iar în raiul lor îl aşteaptă o grămadă de virgine, patru capre şi două cămile. Habotnicia religioasă în stare pură duce la moarte. Nu e primul şi nici ultimul. Asta ne aşteaptă şi pe noi, “România este pământ islamic ce trebuie eliberat”, a spus şeicul Omar Bakri, unul dintre cei mai importanţi militanţi islamiști din lume. Dacă s-ar întâmpla chestia asta în România, sigur se lasă cu măcel, românii nu sunt nici francezi, nici englezi, nici turci. În câteva zile n-ar mai exista picior de arab, chiar dacă unii sunt oameni care îşi văd de treaba lor. Sper să nu vedem asta… Să vedem totuşi ce se întâmplă în lume. Turcia este o ţară majoritar musulmană care până nu demult a sprijinit (spun unii) într-un fel sau altul Statul Islamic. Au venit ruşii “să fac ordine” şi câteva săptămâni presa a vorbit despre declaraţiile belicoase ale lui Putin şi Erdogan. Primul – proprietarul Rusiei, al doilea al unei jumătăţi bune din Turcia, adică ceva mai sărac. După ce s-au bălăcărit, au căzut la pace, într-un fel în care n-a aflat nici vantu’ nici pământu’. Adică s-au înţeles, ruşii au început să plece din Siria iar turcii au lăsat-o mai moale cu bla-bla-ul despre violarea teritoriului. Toţi au tăcut, iar Turcia a primit trei miliarde de euro de la UE să-i ajute pe emigranţi. Pretul tăcerii plătit de toată Europa, inclusiv de noi.
Francezii însă, ţin morţiş să-i descopere şi să-i “judece” pe autorii atentatelor de la Paris din 13 noiembrie 2015, în care au fost ucise peste 130 de persoane. Ieri au pus laba, la Bruxelles, pe trei dintre complicii atentatorilor. La Bruxelles, adică tot la ei acasă, că ce mi-e Franţa, ce mi-e Belgia, surori de suflet şi de limbă. (Aici ar trebui să fac o paranteză mai lungă şi să vă spun că iniţial Parlamentul European şi toate celelalte organisme europene, trebuiau să fie la Paris, dar nemţii au sărit în sus, că prea bate la ochi, ruşii au strâmbat din nas, iar englezii au spus că insula lor e cea mai potrivită. Au căzut în final la pace şi Bruxellesul a devenit ceea ce este astăzi, l’ombelico del Europa)
Aşadar au mai fost prinşi câţiva arabi, unii spun că trei, alţii vreo cinci, care vor trebui să spună de ce i-a pus dracu (sau Allah) să pună bombe la Paris, cine sunt complicii şi altele asemenea. Complicii? E simplu, jumătate dintre francezi sunt de origine arabă, cealaltă jumătate a devenit rudă prin alianţă cu Islamul. Sigur că ştiţi, dar vă reamintesc că jumătate din Africa, o bucăţică din Asia şi o grămadă de alte provincii din lumea largă au fost colonii franceze până nu demult, iar cetăţenii lor aveau aceleaşi drepturi ca francezii. Aşa că, asta cu complicitatea arabă e greu de stabilit în Franţa. Nicio problemă, poliţia o va îngropa, după ce vă mai găsi câţiva ţapi ispăşitori, fără mamă, fără tată, care să plătească oalele sparte.
Revenind la Turcia, corespondentul televiziunii Rusia Today, (culmea, prima că a ajuns la locul atentatului împreună cu cei de agenţia de presă Dogan) Vasip Sahin spune că printre răniți s-ar afla trei cetățeni israelieni. Hopa! Aşadar în curând Israelul îşi va băga oficial coada în Turcia. Neoficial e demult, dar acum va trebui să participe cot la cot cu autorităţile turce la “elucidarea” cazului. Cu alte cuvinte se împute treaba şi mai rău. Rău de tot. Israel egal USA. Problema e alta, ca la Istanbul n-a avut loc doar un atentat ci mai multe, despre care deocamdată nimeni nu suflă o vorbă. Surse (ce ne-am face fără ele?!) din poliţia turca spun pentru Bloomberg tv ca doi dintre atentatorii de la Istanbul au ajuns în Turcia cu valurile de refugiaţi. Să credem asta? Nici vorbă, erau nişte curzi fanatici care habar n-au pe ce lume trăiesc. Au făcut bum! și gata, aia cu imigranţii nu se pune.
Problema despre care vroiam să vorbesc şi despre care am mai povestit de vreo câteva trei ori, (vezi articolele “Otrăviţi femeile, ascundeţi fântânile! Sau invers. Vin hoardele!”) este ca Iohannis şi Cioloș au cedat la presiunile Berlinului şi Bruxellului şi au acceptat să cazeze emigranţii din Siria, Libia sau de aiurea în România. Deocamdată se fac pregătiri la Vama Veche, 2 Mai şi Limanu. S-au făcut şi pe la Arad. Uite ce spune Pro tv-ul (şi alte surse): În localitatea Vama Veche, din județul Constanța, la mai puțin 20 de metri de granița cu Bulgaria, mai multe echipe de muncitori lucrează la foc continuu pentru a termina de reabilitat o fostă unitate militară. În acest loc urmează să fie cazați mai mulți cetățeni sirieni, care vor face parte din cota refugiaților repartizaţi ţării noastre. Poliţia de frontieră, conform Agerpress o baga p-aia cu: „La fostul sediu al Sectorului Poliţiei de Frontieră ‘Vama Veche’, situat în comună Limanu din judeţul Constanţa, în apropierea punctului de trecere a frontierei Vama Veche, se efectuează lucrări de întreţinere şi igienizare ale spaţiului şi construcţiilor adiacente. Acest spaţiu, ca orice alt sediu al Poliţiei de Frontieră, poate fi folosit şi pentru activităţile specifice ce sunt derulate de instituţia noastră în cazul depistării unui grup de imigranţi (triere, identificare, amprentarea migranţilor etc). Instituţia noastră pregăteşte astfel de spaţii de triere, în apropierea frontierei, în vederea respectării OUG nr. 53/2015 pentru stabilirea unor măsuri aplicabile în cazul apariţiei la frontiera de stat a unui aflux de migranţi”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Constanţa.” Adică, băă, eşti prost? Noi?

Despre arabii ce vor veni în România… rămâne de văzut. Avem SRI, SIE, şi alte structuri care se ocupă de chestia asta. Sper să se ocupe, că dacă face vreun arab nebun, bum! la Bucureşti, Timişoara sau Iaşi, cei peste zece mii de arabi din România cu cele şaptezeci de moschei şi cincizeci de muftii o vor lua din loc urgent sau… Allah să-I aibă în paza lui!

Afara ninge.

 

6 gânduri despre „Un șeic idiot spune: “România este pământ islamic ce trebuie eliberat!”. Alt atentat în Turcia

  1. Pingback: În curând, a patra culoare a tricolorului românesc, va fi verdele… | Dragoş Vasilescu

  2. Cu tot respectul pentru articolul tau, de altfel foarte bine scris, am unele indoieli in ceea ce priveste caracterul „belicos” al romanului. Pai daca in 26 de ani nu a fost in stare sa stopeze jaful politicienilor proprii, crezi ca va lua foc daca Islam-ul invadeaza Romania? Nu prea cred….. si ma doare sa afirm asta, crede-ma!

    Apreciază

  3. Seicul stie ceva de Romania, dar nu foarte bine. Spatiul dunarean este zona de unde au plecat stramosii lui in urma cu 3-4 mii de ani in urma, ori in perioda Imperiului Bizantin, dar acest fapt nu are nicio legatura cu islamul. Chiar si in perioada Imperiului Otoman, religia popoarelor din teritoriile ocupate era in general respectata, dovada ca la Constantinopol a ramas pana in ziua de azi, centrul religiei crestin ortodoxe.

    Apreciat de 1 persoană

Ai ceva de spus?