Recunosc, sunt un vierme ticălos!

Am postat – aşa cum aţi văzut – bucata celor de la Taxi acum două zile. N-are rost să vă spun câte vizualizări a avut, 500k poate reprezinta ceva, dar nu asta este important. Important este că s-au sculat credincioşii neamului şi au început să înjure, să blesteme, să se aleagă prafu’ şi pulberea de cei ce îl hulesc pe Înalt Prea Investitorul. Vă arăt mai jos, unul dintre cele câteva sute de commenturi pe care le-am primit, aşa cum a fost el postat:

De la Maria Florentina: “Nu tie rusne vierme ticalos sa Hulesti Biserica Neamului Tau cu care teai nascut?…Adetear focu Iadului de iuda necredincios si ticalos asa va trebuie sa va bataD-zeu pe toti Pagani”

Recunosc, sunt un vierme ticălos căruia nu-i place să vadă oameni murind din cauza unui sistem sanitar ajuns în pragul colapsului.
Recunosc, sunt un vierme ticălos şi-mi place de mor să văd miniştri jurând pe Biblie apoi băgându-şi cu graţie picioarele în jurământul lor.
Recunosc, sunt un vierme ticălos căruia i se rupe sufletul când vede copiii romanilor ducându-se pe jos la scoală kilometri întregi, iar acolo ducându-se la wc-ul din fundul curţii.
Recunosc, sunt un vierme ticălos dar când văd atâta prostie ipocrită şi smerită, mă apuca toţi dracii şi-mi vine să urlu în gura mare băăă, până unde mergeţi cu prostia şi bătaia de joc? Cu ce-a greşit poporul ăsta de-l ţineţi în neştiinţă de carte, îl trimiteţi la dracu-n praznic să muncească, să spele picioarele spaniolilor sau altora aiurea? De ce în loc să faceţi şcoli, finanţaţi monumentele megalomaniei religioase? De ce…

Recunosc, sunt un vierme ticălos dar ca mine sunt mulţi. Mulţi viermi ticăloşi ce mâine vor deveni balauri şi să vă văd atunci pe unde scoateţi cămaşa!

TU eşti un vierme ticălos?

3 gânduri despre „Recunosc, sunt un vierme ticălos!

  1. E cel mai usor sa ataci crestinii. Daca iti raspund le zici ca nu e normal pentru un crestin sa raspunda la atac, iar daca nu raspund, deci se comporta crestineste, o sa spui ca ai dreptate de aia tac.

    Apreciat de 1 persoană

    • Nu atac creștinii, fiecare crede în ce vrea, am mai spus asta, poate crede și în piciorul mesei. Dar nu-mi place când un analfabet mă injură pentru părerile mele absolut gratuit. Și nu-mi place când oamenii mor, indiferent de credința lor, subliniez asta, din vina unui stat care în loc să investească în școli și spitale investește in megalomania religioasă. Pe tine când te doare maseaua, te duci la medic sau te rogi până-ți trece?

      Apreciază

Ai ceva de spus?