Homosexualii NU se pot căsători, însă POT să cunune!

AVERTISMENT: Pudibonzii şi credincioşii habotnici să NU citească acest articol, pentru că este o blasfemie, un act defăimător la adresa Bisericii şi slujitorilor ei. Așa și?

Am trăit între soldaţi, soldaţi adevăraţi, care nu luptau doar pentru gloria ţării lor, ci și pentru a lor personală. Nişte duri, pentru care cele douăzeci de ridicări la bară, de la intrarea în rândul lumii erau un fleac. O lume formată dintr-o treime bi, o cincime fetiţe şi restul straight. Dar fetiţele luptau mai al dracului ca bărbaţii, singura lor grijă fiind aceea de a nu-şi dezamăgi iubitul. Acolo legea era simplă: da sau nu. Dacă era „nu”, nu era nicio problemă, doar ca nu-ul trebuia să fie unul categoric şi definitiv. Dacă era “da”, era clar, “cuplul” se forma şi aşa rămânea până când unul sau celălalt plecau definitiv cu un glonţ în cap!

În sânul bisericii romaneşti, situaţia e alta. Mai rafinată, mai civilă, mai… pe la spate. Îmi povestea un amic, popă, cum şeful Facultăţii de Teologie din Iaşi, îi alegea pe cei mai inteligenţi și cei mai frumuşei studenţi din facultate, îi trecea prin patul lui, apoi le asigura parohii de top sau funcţii pe la Mitropolie, cu acces şi la parohiile bogate. Băieţii de rând, stăteau la coadă până când un popă bătrân pleca în raiul (sau iadul, după caz) popilor şi de abia atunci capătau o parohie. Sau plăteau de le săreau capacele, până la cincizeci de mii de euro, pentru o parohie „bogată”, la oraş. Adică, acolo unde se aduc tone de moaşte şi mii de fraieri cotizează să le pupe. Aţi auzit vreodată de vreun transfer provizoriu de moaşte la ţară? Foarte rar spre deloc… Eu n-am auzit.

L-am întrebat pe amicul cu pricina dacă el n-a… furat-o măcar aşa, să-şi facă o idee, dar a schimbat vorba. Bine, la parohia săracă pe care o are şi la cât e de urât, mă cam îndoiesc. Dar, poţi să ştii?

În comunităţile de masculi, există întotdeauna o parte destul de mare de gay, indiferent de dorinţa sau credința celor din jur. Se comportă normal, nu fac pipi pe vine ca fetele, dar, pentru ai lor, sunt fete de fete.

Iar voi fi acuzat că nu las “sfânta biserică” să-şi facă datoria, că am ceva cu Înalt Prea Investitorul, că mă macină faptul ca BOR nu plăteşte impozite, că sfinţii şi preacuraţii părinţi şi-o trag pe puteri, că religia lor e o mare bătaie de joc şi altele la fel. Nu e nimic din toate astea, dar când văd câtă prostie plătită e în ţara asta, şi câţi bani intră în conturile bisericii, devin brusc invidios, iar invidia trezeşte monstrul din mine!

Să le luăm pe rând. Nimeni n-a băgat în seama declaraţiile lui Constantin Țuțuianu – preot la biserica Cimitirului Central din Piatra Neamţ, care afirmă în mai multe rânduri ca Înalt Prea Investitorul s-ar fi dedat şi el la un pic de sodomie. Chiar un pic mai mult, iar popa Țuțuianu ar avea nişte declaraţii olografe despre cine şi cui i-a tras-o la un moment dat Înalt Prea Investitorul. Adică scrise de mânuţa “pasivului” care devenea şi activ, pentru plăcerea Mai Marelui, aşa, ca să nu rămână dator şi să se bucure şi Vlădica! După toate declaraţiile, pe care le puteţi citi sau asculta urmărind linkurile de la final, nimeni nu l-a caterisit sau dat afară pe Constantin Țuțuianu. L-au lăsat acolo unde era. Mai mult, Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, spune cu gurița lui: “De mai mulţi ani, este o situaţie dificilă în parohia menţionată, generată de comportamentul parohului Constantin Ţuţuianu. Arhiepiscopia Iaşilor monitorizează situaţia şi speră că preotul se va integra întru totul în rânduiala Bisericii Ortodoxe Române”. Atât şi nimic mai mult. BOR mut ca peştele! (Evident tăcerea se plăteste, nu-i așa?)

Despre exarhul Pavel Toderiță, băiat frumușel și destept, fost stareţ al mănăstirii Bistriţa, – „amanta” Înalt Prea Investitorului Daniel, nicio vorbă. Nici că a fost luat din creierii Moldovei şi mutat la Patriarhie, nici că are şi el, ca tot omul sărac, doar un biet hotel şi vreo trei pensiuni, nici că îi ajută cu dragoste părintească pe “nepoţeii” lui Daniel (care, spun gurile rele, ar fi chiar copiii Prea Înaltului). Ce, marele Alexandru Ioan Cuza, domn al Unirii definitive, n-a procedat la fel? N-a zis el ca a înfiat doi copii sărmani, să-i faca oameni, dar s-a descoperit că erau copiii lui, dintr-o relatie neoficială? S-a pus? Nu!

Pavel ToderițăCe-a mai făcut Pavel Toderiță la Bistriţa, scrie în presa din zonă:
Mănăstirea Bistrita-Neamt a vândut doua terenuri cu încălcarea Statutului BOR, iar descoperirea tranzacţiei de către mitropolitul Teofan s-a soldat cu mazilirea stareţului şi a călugărilor devotaţi. Aceştia au fost recuperaţi însă de Patriarh.

Afacerea imobiliară de la Mănăstirea Bistriţă a fost perfectata în lună martie, înainte ca IPS Teofan să fie ales noul mitropolit al Moldovei şi Bucovinei, în perioada în care PF Daniel asigura locotenenta postului. Aproape 11.000 de metri pătraţi de teren au fost vânduţi de mănăstire către două persoane fizice, Mihai Apopii, şeful Camerei de Comerţ şi Industrie din Neamţ, şi Dan Gavriliu, patronul firmei Petroflex, iar suma obţinută a fost cu puţin peste două miliarde de lei.
Arhimandritul Pavel Toderiță, fostul stareţ al mănăstirii, a încheiat afacerea fără să aibă aprobarea Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Iaşiului, aşa cum cer reglementările BOR, iar aceasta a fost descoperită în urmă cu câteva săptămâni, imediat după instalarea în funcţie a noului mitropolit de la Iaşi.

Mai multe detalii aici: https://theologhia.wordpress.com/tag/pavel-todirita/ sau aici http://curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=2119&Itemid=395

Mizilic, pe lângă afacerile BOR-ului. Voi reveni pe larg într-un alt articol, în care voi povesti despre întâlnirile de taină de la Durău, de pe vremea pe în care Daniel era doar mitropolitul Moldovei. Ce dracu, doar pereţii au urechi, casetofoanele banda, (pe vremea aia) informația circulă şi nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită!

Alta mai nouă:

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă Română. Episcopul Slatinei şi Romanaţilor este acuzat că a întreţinut relaţii intime cu Arhiepiscopul Vrancei şi Buzăului

Sebastian al SlatineiEpiscopul Slatinei şi Romanaţilor este acuzat că a intreţinut relaţii intime cu Arhiepiscopul Vrancei şi Buzăului. Dezvăluirea a fost făcută de un fost preot, care-i cere episcopului Slatinei şi Romanaţilor să facă testul castităţii, ca să demonstreze că nu a întreţinut astfel de relaţii sexuale.
Preotul care face acuzaţiile a fost şi el implicat în 2010 într-o poveste cu tentă sexuală. El spune acum că totul a fost pus la cale de episcop, dar nu a putut demonstra şi a fost nevoit să se pensioneze pe caz de boală.
Episcopul Slatinei şi Romanaţilor, Sebastian Paşcanu, este acuzat de un fost preot că în urmă cu șapte ani ar fi fost implicat într-un scandal sexual la Muntele Athos. „Este el însuşi Sebastian homosexual. Pe perioada când a fost în Grecia la studii ar fi dus viaţă intimă cu Ciprian Câmpineanu, actualul episcop de Vrancea şi Buzău”, spune fostul preot. De altfel, numele lui Sebastian Paşcanu a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase scandaluri. În urmă cu șase ani un preot s-a sinucis după ce a fost dat afară. Într-un alt scandal, câteva zeci de măicuţe au fugit de la mănăstirea Brâncoveni, ca să scape de sub teroarea episcopului. Mitropolitul Olteniei îi ia, însă, apărarea lui Sebastian Paşcanu. În ciuda scandalului, preotul pensionat din Olt este convins că episcopul Slatinei şi Romanaţilor nu va accepta testul de castitate. (
antena3.ro)

Credeţi că va sta popa să-i bage dom’ doctor deștiu în cur, să vadă dacă are cumva muşchiuleţul deranjat? Aiurea! Chiar dacă ar fi aşa şi s-ar lăsa păcălit, va spune că, a fost două săptămâni constipat, de la o colivă cam veche şi d-acolo i se trage, nicidecum de la plăcuta sodomie…

Cât despre măicuţe, auzim doar de bine. Auzim că, mai nou, călugăritele de la mănăstirea Petru Vodă – Paltin, cele care au căzut în păcat şi au rămas gravide, sunt trimise să nască în Italia, apoi să-și vândă acolo copii. Intermediară este, evident, patroana mănăstirii, pardon stareţa, adică Preacuvioasa maică Schimonahia Justina Bujor, doamna doctor, despre care am mai vorbit şi evident voi mai povesti în scurt timp. Simplu, curat, fără complicaţii, nu ştie stânga radicală ce face dreapta creştină. Doar Daniel stiiieeee! Şi, normal, tace!

Așa in trecăt, am auzit ca Miss Bacău ’95 (sau ’96?) a luat drumul mănăstirii. N-a uitat însă de cele lumești, așa că, din când in când, mai scapă pe la iubitul ei. Sau vine el la ea și-i astampără poftele lumești pe bancheta din spate a Jeep-ului. (Doamne apără și păzeste! Aici băgați rapid trei cruci mari, da?) Asta e viața! Amin, deocamdată!

 

http://rezistenta.ro/patriarhul-daniel-ciobotea-este-homosexual/

http://www.ziarpiatraneamt.ro/piatra-neamt-orasul-nostru-2-interviu-cu-parintele-constantin-tutuianu-despre-istoria-orasului-piatra-neamt

http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/neamt-preotul-blesteama-afuriseste-1_50aec66a7c42d5a663a03fdc/index.htm

UPDATE: În atenţia celor care mă înjura: Nu voi publica niciodată comentariile habotnicilor tâmpiţi care în loc să vină cu argumente, înjura. Dacă vrei să iei apărarea cuiva, vino cu argumente, nu cu citate din Biblie sau din creierii lui Ellen White sau Parham, ceea ce e cam la fel. Iar dacă cineva are totuşi chef s-o facă să se gândească bine (și din prima) că există şi “ba pe-a mă-tii”!

 

12 gânduri despre „Homosexualii NU se pot căsători, însă POT să cunune!

 1. Am luat-o invers, adică te citesc din aval în amonte, nu te gândi la alte blăstămății! 🙂
  Despre popime nu-mi vărs nervul aici, că ar fi prea lung. Dar nu mă pot opri să zic – până și câinii simt că ceva pute când e vorba de părinței…
  Câinele maică-mii lătra ca turbat când venea popa cu Botezul. Bunică-mea nu lătra, dar se închidea discret în camera ei și aștepta să treacă circăraia și prăpădul. După ce pleca popa, mama, invariabil, îl admonesta pe cățel: „Păgânule!” Și bunica, tot invariabil, îi făcea câinelui cu ochiul, ca să știe că sunt doi.

  Apreciat de 3 persoane

 2. https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsAsa si? Nimic nou sub soare as zice. Li se trage, cred eu, de la Platon. Poate ar fi interesant sa povestim ca dragostea platonică nu inseamna să iubesti doar cu sufletul, cum se crede. Platon isi alegea cei mai buni invatacei in acest fel, consfintind pasajul invataturilor prin contactul intim.
  Cat despre preasfintiile lor, stiu bine ei ca nu-i va lua nimeni la socoteala. Intrebarea e cum ii faci pe cei saraci cu duhul sa inteleaga? Amin.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Domnule Dragoș Vasilescu, vă felicit pentru curajul de a aborda subiecte atât de delicate din sânul preadelicat al BOR. Totodată, propaganda securistă s-a pus în mișcare. Ieri seară, la Realitatea TV, o echipă de dragi securiști patrioți l-au ridicat în slăvi pe Întâiul Strateg al Noii Românii care face mai mult decât toți politicienii, afaceriștii și ceilalți români la un loc. Un cre(ș)tin de serviciu de la masa cu pricina a scos-o: „După 2018 când termină Catedrala, poate se apucă și de construirea de autostrăzi.”. Mă întreb câte mii de euro a primit ca să spună asemenea idioțenii. Eu am învățat, la școala de făcut popi, că Înalții fac autostrăzi spre ceruri. Dacă securiștii au decretat că fac și autostrăzi pe pământ atunci lumea s-a întors cu fundul în sus. De aici probleme pidosnice ale unora. P.S.: Am aflat de la securiștii de aseară că cei care scriu articole defăimătoare la adresa Sfintei Biserici, plină de securiști, cum singuri au afirmat, servesc interesele Rusiei. Gata, spionii ruși au fost deconspirați aseară în direct. Urmează Revoluția… securiștilor în BOR. Cu stimă.

  Apreciază

  • Toţi servim interesele Rusiei, pentru că “lumină vine de la răsărit” iar Cola şi hamburgerii de la apus. Lăsând gluma la o parte, nu cred că homosexualitatea este un subiect chiar atât de delicat pentru BOR, fiind de notorietate faptul că o mare parte dintre cei din “sânul” bisericii, trăind în comunități preponderent masculine, au asemenea apucături. Nu homosexualitatea mă deranjează, fiecare e liber să facă ce vrea în intimitate, mă deranjează IPOCRIZIA cu care reprezentaţii bisericii susţin “lupta” împotriva homosexualităţii prin diferite ONG-uri şi asociaţii bine plătite. Îmi povestea cineva, că până şi primăriile din orăşelele mici și comune, s-au implicat, în urma unor ordine venite de “sus”, în strângerea de semnături atunci când Coaliţia pentru familie a luat decizia (în cancelaria Patriarhiei) că ar fi cazul să schimbe Constituţia. Cel care mi-a povestit, primar într-un orăşel din nord, mi-a spus că a făcut un fel de… “muncă voluntară, în folosul comunităţii”, cu salariații Primariei, muncă ce a fost totuşi răsplătită cu nişte… fonduri nerambursabile de la mama Europa! Iar celebrele liste au fost făcute la Primărie, fiind copiate chiar listele de susţinători din campania electorală a primarului. Indiferent ce-ar spune oricine, un ONG n-are cum să adune atâtea semnături, pro familia „tradiţională”. E bine că parlamentarii au mai avut o urmă de creier şi n-au luat în seama prosteala ONG-ului şi bisericii, dar mai ştii? Cât despre catedrală, doar tâmpit să fii să nu-ţi dai seama că este un aranjament guvernamental, că banul meu şi al dumitale, se duce aşa aiurea, într-o groapă fără fund, în care vor poposi moaşte false, de pe urma cărora biserica va încasa o grămadă de bani, evident neimpozabili! Ne indignează fundamentalismul musulman ucigaş, dar nu ne gândim ca îndobitocirea religioasă poate produce şi la noi asemenea indivizi…

   Apreciază

   • Fundamentalismul ortodox este mult mai ucigaș. Musulmanii omoară pe ici pe colo câte un occidental. Cine contestă, să numere victimile. Hai să numără și noi victimile fundamentalismului ortodox: un popor român îndobitocit și ținut în jug cu practicile boierilor ortodocși din Evul Mediu. Mai nou, securiștii și-au amintit că trebuie să creadă în ceva și atunci trebuie să susțină Biserica infiltrată până în … fund de drăgălașii patrioți. I-aș întreba pe Rareș Bogdan și pe securiștii de la masa de aseară când au fost ultima dată la o slujbă de Sfântă Liturghie? Cine să se ducă cu prostimea la biserică: Florian Bichir, Dan Dungaciu, Cristian Diaconescu sau George Grigoriu??? Mă mir că nu le este rușine să facă acum pe evlavioșii tip Dabija ce mor de grija BOR.

    Apreciază

 4. Mda… Uite de-aia nu tin eu post, ca sa ma duc apoi sa pup poala popii si sa ma absolve de vini unu’ de-o mie de ori mai pacatos ca mine! Las’ ca ma aude Barbosu’ de Sus si fara intermediari! Pot sa-mi fac si singura cruce, iar in caz de deochi, zic de trei ori mantra Catelus cu paru’ cret, cum m-ai invatat tu, si sunt OK… 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s