Sunt alaturi de jurnalistul Alexandru Cumpănașu, indiferent cărui sistem de presă aparține, în lupta lui împotriva unui sistem putred, care n-a fost în stare să salveze un copil, știind unde se afla acesta!

„Dragi prieteni, nepoata mea Alexandra este posibil să fi fost ucisă în timp ce poliţia şi procuratura îl „păzeau” pe criminal. Alexandra (dacă a fost ucisă, eu încă mai sper că nu), a fost ucisă de statul în care avea încredere sunând la 112! Degeaba!. Am luptat astăzi cu toată puterea mea pt ca instituţiile statului să se dezmorţească şi să fie traşi la răspundere! Vă rog fiţi alături de mine pt a şterge cu acest sistem pe jos!! Au căzut câteva capete dar nu suficient!”

Sunt alaturi de jurnalistul Alexandru Cumpănașu, indiferent cărui sistem de presă aparține, în lupta lui împotriva unui sistem putred, care n-a fost înstare să salveze un copil, știind unde se afla acesta!

Îi rog pe toți colegii jurnaliști, mai ales pe jurnaliștii de investigații să participe la acest demers, indiferent unde și pentru cine lucrează și să-mi transmită sub pseudonim, faptele pe care le știu pentru a fi făcute publice! Ştiu să-mi protejez sursele, am făcut-o în cei peste 30 de ani de presă.

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s