Dacă Iohannis va promulga legea 384/2018, TOŢI ROMÂNII SE VOR NUMI OFICIAL NE-EVREI

Luându-se după cunoscutul proverb românesc, “câinii latră, ursu merge” şi durându-l fix în cur de ce se va întâmpla mai departe, Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a retrimis spre promulgare Presedinției proiectul de lege 384/2018, despre care scriam în articolul trecut şi în care era vorba despre o serie de drepturi aberante, acordate minorității evreiești, cu toate că în România EXISTĂ legi organice în acest sens.
După ce
a fost retrimisă de Presedinție la Parlament pentru revizuire, legea este trimisă a doua oară la promulgare, după fix două zile, fară nici o modificare! Băieții ăștia ori sunt foarte… proști, ori au primit (unii dintre ei) o căruță de bani!
Despre
prima trimitere spre promulgare a legii 384/2018, am scris în articolul Parlamentarii evrei vor să-l bage la puşcărie pe Patriarhul Daniel!  Nu întreb cine îi plăteşte, mă întreb retoric evident, doar dacă respectivii sunt alfabetizaţi şi au citit cele scrie în Punctul de vedere al Guvernului, anexat proiectului de lege retrimis spre promulgare. Pentru că GUVERNUL LOR, zice așa:

 (…) În urma examinării iniţiativei legislative menţionate, a Expunerii de motive, a avizului Consiliului Legislativ, a punctului de vedere al Guvernului, precum și a opiniilor exprimate, membrii Comisiei juridice, de disciplină și imunităţi a Camerei Deputaţilor a hotărât adoptarea proiectului de lege cu amendamente, acesta concretizându-se în Legea nr. 217/2015 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgența a Guvernului nr. 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii. Așadar, din analiza prezenţei propuneri legislative, rezultă că adoptarea acesteia ar conduce la o reglementare similară în două acte normative distincte, ceea ce ar crea o situaţie de paralelism de reglementare, interzis 1 de prevederile art. 16 alin. (1) din Legea nr. 24/2000 privind normele de tehnicii legislativii pentru elaborarea actelor normative, republicaţii, cu modificările §i completările ulterioare, obligatorii pentru redactarea propunerilor legislative iniţiate de deputaţi și senatori, conform art. 3 alin. (1) din același act normativ. Mai mult, instanţa de contencios constituţional a sancţionat situaţii similare de dublare a conţinutului normativ, calificându-le ca neconstituţionale, deoarece respectivele reglementări au încălcat art. 16 alin. (1) din Legea nr. 24/2000 și, implicit, pe cele ale art. 1 alin. (5) din Constituţia României, republicată, potrivit cărora ,,în România, respectarea Constituţiei, a supremației sale și a legilor este obligatorie „. Prin urmare, apreciem că prezenţa propunere legislativă ar putea fi viciata de neconstituţionalitate în raport de cele de mai sus și în acord cu jurisprudenţa Curţii Constituţionale în materie. (…) (Textul integral în găsiţi aici : http://www.cdep.ro/proiecte/2018/300/80/4/pvg497.pdf)

L-am contactat pe preotul răspopit Vasilică Militaru, cel care a atras primul atenția Președinției și Parlamentului despre neconstituționalitatea legii și care, la aflarea veștii retrimiterii mi-a spus: „Având în vedere faptul că Proiectul de Lege specială a fost retrimis spre promulgare, nu ne rămâne decât exercitarea drepturilor legale de apel la Justiție. Codul Penal este explicit și nu exclude politicienii trecători. Dacă Președintele României va semna decretul de promulgare, va apărea, după optzeci de ani o nouă Lege Rasială. Personal, nu voi accepta să fiu numit printr-o lege organică NE-EVREU. Parlamentarii României vor trebui să răspundă în fața românilor pentru un act xenofob, discriminatoriu și rasial, condamnat de prevederile legale aflate în vigoare. Deasemeni, atingerea demnității și onoarei persoanei, sunt protejate de prevederile legale„.

Tembelilor, se duce dracului România ca neam şi ţară, aşa cum s-au dus pădurile tăiate de unguri şi s-a împărţit prada la vârf, cum s-a dus petrolul şi gazele, aşa se va duce şi restul! Dacă vreţi să faceţi ceva pentru români, măcar nu-i mai împărţiţi în ţigani şi ne-țigani, unguri şi ne-unguri, evrei şi ne-evrei. Sau n-o faceţi oficial, că se alege praful!

Domnule Preşedinte Iohannis, dacă mai aveţi coaie, ştergeţi-vă elegant la cur cu legea şi faceţi ce trebuie făcut, chiar dacă nu vi se pare… politically correct. Sau vă place statutul de „ne-evreul Iohannis”?

Şi voi, restul ne-evreilor, aveţi ceva de spus? Sau vă place cum o șleahta de ne-români se cacă în capul nostru?

Daţi articolul mai departe, poate se trezesc şi alţii, în ultima clipă!

 

 

 

 

 

Un gând despre „Dacă Iohannis va promulga legea 384/2018, TOŢI ROMÂNII SE VOR NUMI OFICIAL NE-EVREI

  1. Doar o inca dovada ca psd’ul face ori ce numa sa ramana „in carti” Indiferent cat de tare loveste fix in oameni care ii aleg.Bine,ca o gluma ,ma recunosc vinovat ca ideea ca prea nefericitul Daniel poale de haur sa stea ceva vreme la puscarie,ma amuza tare.Cred ca asa petrecere ce as da,nu „a vazut Parisu’ .”Nu cred ca..presedintele va avea coaie sa refuze inca o data semnarea.Nu cred,ar fi fain,dar..nu cred .

    Apreciază

Ai ceva de spus?